Android Türkçe Yama Batman Arkham asylum (emülatörlerle Android'de oynaniyor)switch modu için Tr yama isteği

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde aate345 tarafından oluşturulan Batman Arkham asylum (emülatörlerle Android'de oynaniyor)switch modu için Tr yama isteği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 100 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı Batman Arkham asylum (emülatörlerle Android'de oynaniyor)switch modu için Tr yama isteği
Konbuyu başlatan aate345
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yerayay

aate345

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2025
36
15
8
Bilen arkadaslar bazı switch oyunlarının sd865ve üstü cihazlarda 30 FPS çalıştığını ve zevkle oynandığını bilir . Şahsen ben Arkham asylum ve Arkham City hatta assasins Creed 4 black flag oyununu oyunlarını bizzat kendi cihazimda oynadım ve bitirdim . Ama ben bu oyunları İngilizce oynadım . Türkce yama yapan olursa bu ve benzeri oyunları Türkçe bir şekilde Android cihazımda oynamayı çok isterim ve eminim ki birçok arkadaş da bu AAA oyunları cihazlarında oynamak ister .

atalarbaba4567

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
161
72
28
Bilen arkadaslar bazı switch oyunlarının sd865ve üstü cihazlarda 30 FPS çalıştığını ve zevkle oynandığını bilir . Şahsen ben Arkham asylum ve Arkham City hatta assasins Creed 4 black flag oyununu oyunlarını bizzat kendi cihazimda oynadım ve bitirdim . Ama ben bu oyunları İngilizce oynadım . Türkce yama yapan olursa bu ve benzeri oyunları Türkçe bir şekilde Android cihazımda oynamayı çok isterim ve eminim ki birçok arkadaş da bu AAA oyunları cihazlarında oynamak ister .
Evet yapan olursa güzel olur

Sokrates23

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 12, 2026
19
6
3
Al bunu indir kur
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
zaten oyunlara nasıl tr yama kuracağını anlatıyo eğer yapamazsan youtubede nasıl yapacağına dair videolar var

aate345

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2025
36
15
8
Onu indirip denemiştim yamalar gozukmedi senin attığın linkten tekrar denedim , oldu ama tr yama eksik , cutscenelerde tr altyazı var oyun içi diyaloglarda yok
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Oyun içi hala İngilizce

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Sokrates23

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 12, 2026
19
6
3
Knk okadarınıda bilmiyorum ben bi undertale,mario kart bide mario 3d de yapmıştım belki kullandığın yama bozuktur belki oyunun bozuktur belkide yanlış kurmuşsundur youtubeye yada chatcptye sor

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
9,999
54,536
113
Onu indirip denemiştim yamalar gozukmedi senin attığın linkten tekrar denedim , oldu ama tr yama eksik , cutscenelerde tr altyazı var oyun içi diyaloglarda yok

Oyun içi hala İngilizce
Oralar yapılamıyor, PS3 yaması da öyle :) Sadece ara sahneler ve diğer kısımlar türkçe

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
722
6,321
93
Siteye Git

Oyun içi hala İngilizce
Bu arada yama kurulumu için 3. Taraf bir uygulamaya gerek yok. Uygulamanın yaptığı tek şey başkaları tarafından hazırlanan yamaları cihazına klasör hâlinde indirmek. Yamaları direkt paylaşan kişiden indirirsen daha iyi olur.